ASCULTĂ
STARCAST+

Borşul lu’ Marian

Borşul lu’ Marian Salutare frumoșilor! Este 1 Aprilie și pentru că nu vreau să vă trag țeapă am lansat noul meu proiect: Borșul lu’ Marian. Nu vreau să vă mai țin pe jar așa că de acum puteți asculta primul podcast în care vă spun cam care-i treaba cu el și cu proiectul ăsta. Pe viitor vă pregătesc mai multe surprize așa că stați aproape, nu vreți să ratați un borș preparat cu grijă așa ca la mama acasă.
ASCULTĂ
STARCAST+

Inside Recruitment Marketing

Inside Recruitment Marketing Inside Recruitment Marketing is a podcast hosted by SmartDreamers, the only end-to-end recruitment marketing automation software on the global market. Our podcast offers statistics, success stories or tips to get the coolest candidates on the market. Top influencers and successful recruiters are ready to offer their advice and share their insights.
ASCULTĂ
STARCAST+

Popesco Show

Popesco Show Cristi Popesco este stand up comedian. Podcastul Popesco Show apare in fiecare saptamana (de obicei martea) pe YouTube si in toate aplicatiile de podcasting.
ASCULTĂ
STARCAST+

Mind Architect

Mind Architect Mind Architect este un podcast despre neurostiinta si psihologie aplicate in viata de zi cu zi.
ASCULTĂ
STARCAST+

Master My Money

Master My Money Master My Money by Andy Szekely & Eusebiu Burcas Un lucru esential pentru viitorul romanilor este sa invete sa preia controlul banilor. Asta duce la stabilitate si libertate. De acolo, se pot construi business-uri, cariere, proiecte sociale… si o tara in care copiii nostri sa isi doreasca sa traiasca. In asta credem. De asta exista acest podcast.
ASCULTĂ
STARCAST+

AcumFacAsta

AcumFacAsta Ceva lipsea din online. Un podcast cu mine. În halat. Vorbind relaxat despre chestii. Uneori cu invitați. Uneori cu mine. S-a făcut. Gata, totul e cum trebuie pe planetă.
ASCULTĂ
STARCAST+

Antoccino Podcast

Antoccino Podcast Antoccino e un soi de băutură în care proporția de expresso vs. spumă de lapte este de 1:1. Sunt Mircea Serediuc și iubesc cafeaua, mai ales când o împart cu oamenii care au ceva de spus. Fiindcă au făcut ceva cu adevărat. Pentru mine, Antoccino e metafora perfectă pentru dialog: dialogul cu invitații acestui podcast în care avem întrebările la care lucrez la egalitate cu răspunsurile pe care ei le oferă + dialogul dintre noi și tine – fiindcă fără feedbackul tău, ceea ce fac nu…
ASCULTĂ
STARCAST+

Ceva Mărunt

Ceva Mărunt Podcast by Toma Alexandru si Sergiu Floroaia.
ASCULTĂ
STARCAST+

#NOHACK Podcast

#NOHACK Podcast Un podcast educativ despre securitate pe internet, produs de start-up.ro, cu ajutorul Bitdefender. Alegem subiectele fierbinți de pe internet și le dezbatem pentru a înțelege mai bine lumea online în care trăim.
ASCULTĂ
STARCAST+

RSS Reloaded

RSS Reloaded Ménage à trois semi-radiofonic de umor și de viață, cu un bărbat și două femei (cu: Iulian Tănase, Mădălina Ștefu și Simona Floroaia)
ASCULTĂ
STARCAST+

România, ştii bine

România, ştii bine După o mulțime de reportaje care au dus inclusiv la schimbarea legilor din România, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Rareș Năstase lansează “România, știi bine”
ASCULTĂ
STARCAST+

The Gratitude Podcast

The Gratitude Podcast Gratitude is the one thing that helped me most in my life from all the personal development and spiritual practices that I did and that’s why I want to inspire 100.000 people to discover how to feel grateful more often and live a happy life. “It’s not happiness that makes us grateful; it’s gratefulness that makes us happy.” – David Steindl-Rast I do this by interviewing successful people and getting them to share fascinating stories about how gratitude has helped them get to where they…
Menu