ASCULTĂ
STARCAST+

Coloana Sonoră

Coloana Sonoră Coloana Sonoră este primul podcast din România dedicat cinefililor și cineaștilor, dar și celor ce-și doresc să afle ce se întâmplă în culisele industriei de film. Ce se întamplă cu filmul românesc? De ce nu avem spectatori? Ce inseamna să lucrezi în industrie? Cum poți intra în ea? Voi avea un invitat în fiecare episod, și împreuna vom povesti despre drumul în urmarea unei cariere în cinema.
ASCULTĂ
STARCAST+

On the record

On the record Un podcast produs de Recorder.
ASCULTĂ
STARCAST+

Borşul lu’ Marian

Borşul lu’ Marian Salutare frumoșilor! Este 1 Aprilie și pentru că nu vreau să vă trag țeapă am lansat noul meu proiect: Borșul lu’ Marian. Nu vreau să vă mai țin pe jar așa că de acum puteți asculta primul podcast în care vă spun cam care-i treaba cu el și cu proiectul ăsta. Pe viitor vă pregătesc mai multe surprize așa că stați aproape, nu vreți să ratați un borș preparat cu grijă așa ca la mama acasă.
ASCULTĂ
STARCAST+

ICR Podcast

ICR Podcast Ovidiu Eftimie și Dorin Lazăr discută cele mai importante subiecte culturale și știri din ultima săptămână. Uneori cu invitați (mereu mai deștepți ca ei), alteori doar de capul lor. www,icrpodcast.ro
ASCULTĂ
STARCAST+

Intersecţiile de miercuri

Intersecţiile de miercuri Intersecțiile de miercuri înseamnă un mix de conferințe, dezbateri și lecturi publice, care aduc în fața publicului personalități ale lumii noastre contemporane, precum și teme care ne privesc pe toți și pe care avem nevoie să le discutăm cu cărțile pe masă. Vă așteptăm în fiecare miercuri, începând cu ora 19.30, în I.L. Caragiale 32. Intersecțiile se desfășoară în cadrul unui parteneriat de durată cu BRD Societe Generale, sunt finanțate de Fundația9 și coproduse de Rezidența BRD Scena9. Moderator: Svetlana Cârstean Sound design și tema…
ASCULTĂ
STARCAST+

De vorbă

De Vorbă Acesta este podcastul în care eu, Robert Vrânceanu, gazda voastră, stau de vorbă cu diferiți oameni despre diverse subiecte în fiecare episod. Enjoy De Vorbă, podcastul cu și despre oameni.
ASCULTĂ
STARCAST+

Podcast pe legale by Avocatoo.ro

Podcast pe legale by Avocatoo.ro Podcastul platformei Avocatoo.ro, top trei cele mai cunoscute platforme din România pe segmentul juridic. Fiecare episod aduce sfaturi și informații juridice noi atât pentru cei din domeniu, cât și pentru antreprenori. Gazda este Ana-Maria Udriște, fondatorul Avocatoo.ro.
ASCULTĂ
STARCAST+

Şi tu eşti artist?

Şi tu eşti artist? “Si tu esti artist?” este un podcast despre creativitate si industria muzicala. Vorbim despre artisti cu artisti, despre business cu oameni din businessul divertismentului. Eu sunt Butu, un artist mereu la inceput de drum, si vreau sa discutam despre ce ne intereseaza pe amandoi.
ASCULTĂ
STARCAST+

Pătratul Roșu

Pătratul Roşu Pătratul Roșu înseamnă două voci, două fronturi de dezbatere și un singur invitat. Acesta e primul podcast pe educație sexuală din România.
ASCULTĂ
STARCAST+

Master My Time

Master My Time “Până nu putem să ne gestionăm timpul, nu putem gestiona nimic altceva.” – Peter Drucker Cea mai mare problemă a zilelor noastre a devenit “sărăcia timpului”, avem prea multe de făcut și prea puțin timp să le ducem la bun sfârșit. Fără niciun dubiu, timpul este singura resursă limitată de care dispunem și de aceea este atât de valoros. Andy Szekely și Remus Bălan te invită la acest podcast gratuit despre cum să dai valoare mare timpului tău.
ASCULTĂ
STARCAST+

Poveşti de ascultat

Poveşti de ascultat Asculta si tu povestilor oamenilor care fac bine.
ASCULTĂ
STARCAST+

All you can listen

All you can listen Playlisturile „All You Can Listen” sînt gîndite pentru cei săturaţi sau nesatisfăcuţi de muzica difuzată de posturile de radio mainstream unde rareori îţi auzi piesele sau artiştii preferaţi. Alcătuite pe criterii vag tematice, aceste playlisturi conţin piese, genuri sau muzicieni consideraţi prea underground sau prea puţin comerciali pentru a fi difuzaţi în FM. Adică muzica preferată pe care fiecare o ascultă acasă sau pe stradă în căşti. (Marius Chivu).
Menu