ASCULTĂ
STARCAST+

Podcast Nefiltrat

Podcast Nefiltrat Un podcast prestat de Mariciu și de invitații lui. Invitați pe care Mariciu încă învață să îi lase să vorbească neîntrerupți. 🙂
ASCULTĂ
STARCAST+

Epic Show Podcast

Epic Show Podcast Cel mai podcast epic, prima emisiune de sitdown comedrink din România. Mai nou, un fel de sitdown coffee drink. Discuții lejere, comedie ușurică, limbaj ușuratic. Ștangă emoțională pentru oameni care fac naveta.
ASCULTĂ
STARCAST+

CineŞtieCe

CineŞtieCe Teo si Victor bat campii de parca le datoreaza bani si discuta absolut orice subiect intr-un mod semi pseudo intelectual.
ASCULTĂ
STARCAST+

Rejected

Rejected Whether romantic, social, professional, minor or paralysingly heart-wrenching, rejection hurts. Bad. And when it’s not us who’s hurting, we’re equally bad at rejecting others. This podcast will tell real stories of rejection so that, hopefully, we become better at it together.
ASCULTĂ
STARCAST+

Sceptici în România

Sceptici în România Sceptici în Romania, emisiunea pentru sceptici și nu numai. Te feresc de păcălici.
ASCULTĂ
STARCAST+

De la Vegan la Vegan

De la Vegan la Vegan De la Vegan la Vegan este primul podcast în limba română despre stilul de viață vegan. Este un podcast cu vegani, pentru vegani, dar și pentru cei interesași de un stil de viață vegan.
ASCULTĂ
STARCAST+

noi3.life

noi3.life E despre curiozități și despre bucurii. Sunt discuții cu oameni care mă bucură și mă intrigă, pe care îi admir.
ASCULTĂ
STARCAST+

The Vast and Curious

The Vast and Curious Conversații cu antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile despre gândirea și experiența umană din spatele performanței, victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din business. Parte a interviurilor sunt înregistrate live, în sala Teatrului Apollo 111
ASCULTĂ
STARCAST+

Ipoteze în căști

Ipoteze în căști Proiectul Ipoteze reprezintă o serie de podcast-uri (înregistrări audio) în care realizatorii discută probleme politice și sociale actuale cu scopul de a identifica pentru cetățeni soluțiile civice de implicare în viața comunității. La finalul fiecărui podcast, realizatorii își invită ascultători să ia atitudine civică cu privire la deciziile politice ce le pot afecta viața.
ASCULTĂ
STARCAST+

Burzcast

Burzcast Podcast romanesc despre tehnologie si management.
ASCULTĂ
STARCAST+

GameDev Radio cu Andrei Istrate

GameDev Radio cu Andrei Istrate GameDev Radio este o emisiune de tip podcast, cu obiectiv educational, unde alaturi de invitatii nostri dezbatem o multitudine de teme legate de industria jocurilor video – de la dezvoltare pana la educatie, de la efectele nocive pana la cele pozitive, de la povesti de succes pana la nereusite – din care atat cei care interactioneaza direct cu lumea jocurilor video, dar si cei care interactioneaza indirect se pot inspira. Despre GameDev Academy! Este singurul centru din Romania care ofera cursuri profesionale in…
Menu